ImDefinition Posted April 8 Share Posted April 8 1. Numele tau din joc:ImDefinition 2. Numele jucătorului reclamat:MaruscaJR 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Abuz de "Administrator Discord" Dupa cum puteti vedea pe Server-ul de discord al Factions-ului respectiv canalul de Strike, Eu sunt ignEssence si recunosc ca stau cu el la farmat dar nu am moderator, sa inteleg ca se da strike si la membrii sau ce? asa se mai intampla si cu prietenul meu L2p care sta cu mai multe conturi la farmat dar nu are moderator pe niciunu. 4. Martori:- 5. Sectiune: Factions 6. Dovezi - Poze: Nu am nicio dovada, dar sunt sigur ca voi puteti sa va uitati in log uri. Multumesc, O zi buna sa aveti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marusca Posted April 8 Share Posted April 8 Salut, te rog sa citești regulamentul factions și după sa îmi faci reclamatie,asa faci degeaba Scrie destul de clar:,,la 5 conturi (alt care farmează cu hack) se da 2 strike,ai spus și tu ca farmezi pe alt-uri Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImDefinition Posted April 8 Author Share Posted April 8 (edited) nvm am vazut Edited April 8 by ImDefinition Link to comment Share on other sites More sharing options...
Global Moderator Hatakeer Posted April 9 Global Moderator Share Posted April 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts