Garfieldut1 Posted April 9 Share Posted April 9 Marusca se intoarce cu favorizarile lui de staff. 1. Numele tau din joc: Garfieldut9 2. Numele jucătorului reclamat: MaruscaJr 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Favorizarea aliatilor sai pe chat. Eu am primit mute cu cateva momente inainte de screenshot-ul mentionat. Kayveeh a continuat sa faca spam avoid cu el de fata, si el n-a procedat in mod administrativ cu nimic. Nici-un avertizment, nimic. Tocmai se iveste, ca ei sunt aliati. Mi se pare ironic ca el nu raspunde la reclamatii dar tot incearca sa-mi atraga atentia pe chat. Astept raspunsul lui sa vad cum se mai scoate. 4. Martori: HeartAttack, MMarga 5. Sectiune: Factions 6. Dovezi - Poze: Dovada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marusca Posted April 9 Share Posted April 9 L am avertizat mai jos (nu am făcut ss,si nu cred ca trebuie ss când avertizezi pe cineva) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garfieldut1 Posted April 9 Author Share Posted April 9 In screenshot nu se vede avertizarea, si e mult dupa ce a spamat :))), nu ai avertizat in screenshot frate, se vad peste 10 randuri si nu i-ai spus nimic insa tu vorbeai cu el. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garfieldut1 Posted April 9 Author Share Posted April 9 https://imgur.com/a/OsPnbXe prins cu minciuna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Global Moderator Hatakeer Posted April 9 Global Moderator Share Posted April 9 Dovezile aduse de reclamant sunt insuficiente deoarece nu putem dovedi faptul ca nu a avertizat mai jos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts