r0b1x Posted April 10 Share Posted April 10 1. Numele tau din joc:l2p 2. Numele jucătorului reclamat:maruscajr 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:a dat ban la un lider dintr-o factiune si nu a dat strike 4. Martori:eu sis inima ta 5. Sectiune:Factions 6. Dovezi - Poze:https://imgur.com/a/4kNexdU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marusca Posted April 10 Share Posted April 10 Salut,strike se da doar dacă ești în f top Și ban-ul asta l am trecut la factiunea legions deoarece r0blox este un alt și farmai pe el L am trecut la regula ,,la 5 conturi banate care farmeaza (alt) se da 2 strike,, (mai aveți câteva conturi și o sa luați strike) Link to comment Share on other sites More sharing options...
r0b1x Posted April 10 Author Share Posted April 10 Daca un Co-Lider/Moderator ia ban pentru hack factiunea va primi. [1 strike] in regulament nu este specificat ca factiunea trebuie sa fie in f top Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marusca Posted April 10 Share Posted April 10 Oricum am trecut cont-ul la farmat cu hack la (alt) deoarece farmai la Legions pe claim și ești la legions în f pe contul principal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Global Moderator Hatakeer Posted April 10 Global Moderator Share Posted April 10 Membrul staff va fi avertizat pentru a fi mai atent. La randul tau vei primi strike si la factiune pe langa cel dat deja de marusca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts