HHDutz Posted April 14 Share Posted April 14 1. Numele tau din joc:HHDutz 2. Numele jucătorului reclamat:Red_panda_remix 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:Am primit mute 30 de minute penbtru prell , nici nu am fost avertizat iar regulamentul stateaza ca pentru prell sau caps se primeste intre 10 - 20 de minute mute in functie de gravitate. 4. Martori: Chatul + Cookie_dum 5. Sectiune:Survival epic 1.18 6. Dovezi - Poze:https://imgur.com/gallery/MRrZMYe Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedPandaRemix Posted April 14 Share Posted April 14 Salut HHDutz! Mai jos ai poza cu prell-u. 1.Hai sa zicem ca trebuia sa te avertizesc. Dar nu cred ca ai facut din greseala atat prell. Adica daca faceai de 5 6 mai ziceam ai apasat pe tastatura prea tare+ ca la prell ca asta nu se mai avertizeaza mai ales ai si zis " vreau mute " 2. Ai fost sanctionat cu 30 de min deoarece ai facut prell excesiv. Desi in regulament se zice maxim intre 10-20, am dat 30 deoarece nu e prell din ala: dddddddddddddddddddddddddd. E mult mai mult adica ai exagerat si de acea ți-am dat 30 de min. Sa ai o seara frumoasa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Global Moderator Hatakeer Posted April 14 Global Moderator Share Posted April 14 Avand in vedere istoricul tau si faptul ca ai fost staff pana de curand, ai fost sanctionat corect. Membrul staff va primi un avertizment deoarece a oferit un mute prea mare pe dovezi insuficiente. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts