Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Cfr Vinde Pe Bani Multi !


Claudiu

Recommended Posts

CFR Cluj s-a înţeles, joi, cu gruparea chineză Changchun Yatai în privinţa transferului atacantului brazilian Weldon, se arartă într-un comunicat postat pe site-ul oficial al grupării ardelene.

„Am primit o ofertă de nerefuzat, foarte asemănătoare cu cea pentru Renan. El este împrumutat până pe 31 decembrie, iar mai apoi chinezii au opţiune pentru un transfer definitiv. Cei de la Changchun Yatai au insistat pentru transferul lui şi au fost să îl vadă şi la 2 meciuri pe viu. Nu îl mai puteam ţine mai ales că oferta era foarte bună şi pentru el. Cei de la Yatai au fost singurii care au insistat pentru transferul lui Weldon. El a venit gratis la CFR, am plătit numai comisioane la impresar şi o primă de instalare”, a spus Iuliu Mureşan pentru www.prosport.ro.

CFR va primi 1 milion de euro pentru un împrumut, iar chinezii îl pot transfera defintiv pentru 3 milioane de euro. Brazilianul va încasa un salariu de 750.000 de euro, de trei ori mai mult decât avea în Gruia.

E al doilea transfer important pe care clujenii îl reuşesc în această iarnă. Pentru un împrumut până la vară a lui Renan aceştia vor primi 1 milion de euro de la Sampdoria. Pentru un nou împrumut pe un sezon italienii trebuie să mai dea 1,6 milioane de euro, iar mai apoi tot 1,6 milioane de euro pentru un transfer definitiv.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing

    • No registered users viewing this page.
  • Popular Contributors

    Nobody has received reputation this week.

×
×
  • Create New...