SamuraiX Posted April 22, 2022 Share Posted April 22, 2022 1. Numele tau din joc:BogdanSima 2. Numele jucătorului reclamat:DeathCycle_ 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:Am primit mute pentru caps , eu nu am folosit deloc caps , as dori sa vad o dovada unde am folosit caps , de la membrul staff 4. Martori:Chat-ul 5. Sectiune:Survival 1.18 6. Dovezi - Poze:https://imgur.com/a/FSFpNXP Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeathCycle00 Posted April 22, 2022 Share Posted April 22, 2022 Salut Bogdan , nu vad rostul acestei reclamatii adevarat eu ti am dat mute pt caps cum poti vedea mai jos. Vreau sa imi cer scuze pt neatentia mea prima oara ti am dat pt caps ca sunt asa mai prost , trebuia sa ti dau pt spam in /msg dar totusi m am corectat si ti am dat mute corect, mai jos ai dovada ca m ai spamat in /msg Seara Frumoasa! ( in plus mute ul pe care l ai primit a fost acuma 2 zile deci chiar nu vad rostul) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SamuraiX Posted April 22, 2022 Author Share Posted April 22, 2022 Nu acorzi acel mute , daca nu esti atent cand il dai , nu dai mute cum vr tu si nu esti atent , e o treaba serioasa , treaba de staff! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hatakeer Posted April 22, 2022 Share Posted April 22, 2022 Membrul staff a corectat imediat sanctiunea. Pe langa asta depaseste termenul limita (Ai timp 24 de ore de la sanctiune sa faci o reclamatie). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts