robyZ Posted April 27, 2022 Share Posted April 27, 2022 Nick: Roby_Ciocu Pe ce sectiune ai primit ban: SkyBlock Numele membrului din staff care te-a banat: Jupanul21 Dovezi : https://imgur.com/a/YAqvQju Alte detalii: Ma jucam skyblock si imi construiam ferma de cactus.. ma uit in chat pentru o secunda si vad ca mi am luat ban pentru hack.. autoclicker mai exact cand eu nu am nimic in calculator care sa imi dea ajutor in clickuri.. pot sa va fac orice video in care va arat cum fac clickuri.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scrumpkins Posted April 28, 2022 Share Posted April 28, 2022 Asteptam raspunsul din partea lui @Jupanul21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jupanul21 Posted April 28, 2022 Share Posted April 28, 2022 Salut Roby,motivul pentru care ai primit ban era ca ai fost reclamat de un jucător că având auto clicker,deși am filmat și am întrebat un staff cu acces la control dacă cu adevărat este auto,dar dupa maxim 10min ai primit urban pentru ca nu eram 100% sigur de situație. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scrumpkins Posted April 28, 2022 Share Posted April 28, 2022 Ai primit unban Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts