Ziciu Posted April 30, 2022 Share Posted April 30, 2022 1. Numele tau din joc:ExTaZzZ 2. Numele jucătorului reclamat:qNavyOP 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:Favorizare + ca nu a luat mute nici acum 4. Martori:- 5. Sectiune:Factions 6. Dovezi - Poze: 13 minutes ago, Ziciu said: 1. Numele tau din joc:ExTaZzZ 2. Numele jucătorului reclamat:qNavyOP 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:Favorizare + ca nu a luat mute nici acum 4. Martori:- 5. Sectiune:Factions 6. Dovezi - Poze: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vazifyy Posted May 1, 2022 Share Posted May 1, 2022 Salut ExTaZzZ, nu e nici o favorizare, ti-am acordat tie mute, conform regulamentului si dupa am dat /hub, pentru a ma duce la masa deoarece nu am voie sa stau afk pe sectiune. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hatakeer Posted May 1, 2022 Share Posted May 1, 2022 Dovezile sunt insuficiente pentru ca membrul staff sa fie sanctionat daca a gresit. Nu prezinti nici o dovada prin care sa vedem daca staff-ul este online. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts