PuurpledShefuTau Posted May 9 Share Posted May 9 1. Numele tau din joc: _Back2Lobby 2. Numele jucătorului reclamat: tomas1234 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: tomas1234 fiind un membru staff are un comportament foarte necorespunzator functiei sale in raport cu jucatorii de pe sectiunea data. Faza a fost ca un baiat a zis ceva de knokbac si nu a scris bine si el a inceput ca si mamaie stie mai bine 4. Martori: Multi 5. Sectiune: Factions 6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/O2Tn3VI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomas1234 Posted May 9 Share Posted May 9 salut! imaginea ta nu se poate accesa! dar nu sunt nesimtit sa ti o cer din nou ca stiu ceea ce am facut. eu nu mi am batut joc de el. doar am zis ca si mamaie stie mai bine engleza deoarece a gresit toate cuvintele pe care le a zis. nu am zis la batjocora. am zis doar la simplu fapt sa scriu si eu ceva. pe viitor nu o sa imi mai ,,bat joc,, de ei si o sa ii corectez ! iti doresc o zi frumoasa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PuurpledShefuTau Posted May 9 Author Share Posted May 9 Data viitoare no sa mai existe 😊 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomas1234 Posted May 9 Share Posted May 9 inteleg ca nu ma suporti si vrei sa imi i au remove. dar calmeaza te te rog eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
PuurpledShefuTau Posted May 9 Author Share Posted May 9 N am nimic cu tine am ceva cu comportamentul tau. Nu am cum sa am ceva cu tine ca nu te cunosc personal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Global Moderator Hatakeer Posted May 13 Global Moderator Share Posted May 13 Membrul staff a fost avertizat deja pentru asta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts