CTN Posted May 9, 2022 Share Posted May 9, 2022 (edited) MODEL 1. Numele tau din joc: _CatalinMihai 2. Numele jucătorului reclamat: Tomas1234 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:Buna seara as vrea sa spun niste lucruri despre membrul staff Tomas1234. BUN, am dat câteva meciuri de cf și mi-a luat undeva la 15m și m am enervat logic că a câștigat de 3 ori la rând și eu l am înjurat, recunosc nu e frumos ce am facut dar nu e normal sa îmi dea mute o zi! Era corect daca primeam 5-6 ore! Dar nu am făcut span 9+ așa cum precizează el pe mute! Dar infine! Bye. 4. Martori: erhan8, Dark124 și tot restul serveru-lui 5. Sectiune: Factions 6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/a/ORie8M9 Edited May 9, 2022 by CTN Link to comment Share on other sites More sharing options...
PuurpledShefuTau Posted May 9, 2022 Share Posted May 9, 2022 Dupa parerea mea ai fost sanctionat corect , ai dat dovada de un comportament toxic si neadecvat , meritai si mai mult Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hatakeer Posted May 13, 2022 Share Posted May 13, 2022 Ai fost sanctionat corect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts