IonutCPC1 Posted May 11, 2022 Share Posted May 11, 2022 1. Numele tau din joc:Ionut_CPC 2. Numele jucătorului reclamat:tomas1234 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:Motiv:ban pentru ceea ce nu am facut. Descrierea situatiei initiale: Intr-o zi eu cu prietenul meu _Back... am mers la warp arena. Era sa-l batem pe unu si a fugit cabina, tineam apasat w in fata usii si am intrat peste el dupa ce s-a miscat sau nustiu ce{sa imi dee tomas dovada daca a filmat cum am intrat peste el fara bug sau ceva}, l-am batut si dupa ce imi pun itemele in /bp imi da ban pentru bug abuz, si dupa ii da si lui _Back. 4. Martori: poate zice ci0rlover daca am facut eu personal bug, eu doar l-am omorat... 5. Sectiune:Faction 6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/a/iTADFWT daca este nevoie de dovada se poate verifica ca nu am primit unban de la el si pana in acest moment cand am facut reclamatia am ban. [nu am putut sa fac ieri reclamatia din cauza ca a fost picat forumul sau cel putin mie si la prietenii mei din f nu le mergea] Link to comment Share on other sites More sharing options...
PuurpledShefuTau Posted May 11, 2022 Share Posted May 11, 2022 Pot confirma cele spuse de Ionut , el statea full W in usa eu il impinsai de pe presure plate ca i se vede mana prin bloc si iam dat un hit atata tot , si asta nu e bug , e de la joc , e fix problema aluia de facu arena ca pusa iron baruri ❤ asteptam unban. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scrumpkins Posted May 11, 2022 Share Posted May 11, 2022 Ai o cerere de unban deschisa, deci automat reclamatia va fi inchisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts