Jump to content
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Reclamatie Membru Staff - tomas1234


IonutCPC1

Recommended Posts

1. Numele tau din joc:Ionut_CPC

2. Numele jucătorului reclamat:tomas1234

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:Motiv:ban pentru ceea ce nu am facut. Descrierea situatiei initiale: Intr-o zi eu cu prietenul meu _Back... am mers la warp arena. Era sa-l batem pe unu si a fugit cabina, tineam apasat w in fata usii si am intrat peste el dupa ce s-a miscat sau nustiu ce{sa imi dee tomas dovada daca a filmat cum am intrat peste el fara bug sau ceva}, l-am batut si dupa ce imi pun itemele in /bp imi da ban pentru bug abuz, si dupa ii da si lui _Back.

4. Martori: poate zice ci0rlover daca am facut eu personal bug, eu doar l-am omorat...

5. Sectiune:Faction

6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/a/iTADFWT daca este nevoie de dovada se poate verifica ca nu am primit unban de la el si pana in acest moment cand am facut reclamatia am ban.
[nu am putut sa fac ieri reclamatia din cauza ca a fost picat forumul sau cel putin mie si la prietenii mei din f nu le mergea]

Link to comment
Share on other sites

Pot confirma cele spuse de Ionut , el statea full W in usa eu il impinsai de pe presure plate ca i se vede mana prin bloc si iam dat un hit atata tot , si asta nu e bug , e de la joc , e fix problema aluia de facu arena ca pusa iron baruri 😊❤ asteptam unban.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...