ImRyuga Posted May 15, 2022 Share Posted May 15, 2022 Nick:z0nlyG0D_ Pe ce sectiune ai primit ban:factions Numele membrului din staff care te-a banat:tomas1234 Dovezi: Loguri . Alte detalii: Deci eram pe factions cu niste prtn voice si le am aratat hack ul meu am intrat pe mc cu el dar nu l am folosit pe nimeni si nu am dat pe nimeni. am aratat koid ul ca merge ca vroia sa si l instaleze si doar l am aratat cum merge nu m am batut cu nimeni in duel etc etc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomas1234 Posted May 15, 2022 Share Posted May 15, 2022 salut z0nly! nu conteaza ca nu te ai batut cu nimeni sau ce ai facut tu. cat timp ai intrat cu hack ul pe cont ti ai luat ban Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scrumpkins Posted May 17, 2022 Share Posted May 17, 2022 Banul ramane, ceea ce ai facut tu se numeste o tentativa de folosire a hackului, indiferent ca nu ai apucat sa te bati la pvp cu el sau asa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts