21Victor Posted May 21, 2022 Share Posted May 21, 2022 1. Numele tau din joc: 21Victor 2. Numele jucătorului (staff) reclamat: Rumpelstiltskin 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: - motiv: chat color ( scris colorat pe /dc) - descrierea: in jurul orei 21:06 am primit mute de la OPERATORUL Rumpel* (vreau sa se accentueze operator) pentru chat color ( am scris pe /dc colorat). Eu nu stiu in ce regulament scrie ca nu am voie sa scriu pe /dc colorat (sa va scurtez de un drum, aici link: ). Ca scrie un op sau overlord pe chat sa nu mai scriu pe /dc colorat imi este egal cu 0, toti avem un regulament de respectat. Eu il respect pe al meu si accept orice consecinta, dar nu mi se pare normal sa fiu sanctionat pentru ceva ce nu scrie in regulamentul meu (al donatorului). Nu vreau sa fie mustrat sau something else staff-ul, vreau doar sa se respecte un regulament ca nu este prima data cand un staff nu respecta un regulament sau nu e prima data cand un staff isi face propriul regulament. 4. Martori: donatori prezenti la ora aceea 5. Sectiune: survival epic 6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/a/pcjWvK9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hatakeer Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 In regulamentul jucatorilor este prezentata sanctiunea pentru scris colorat. Overlordul care scria colorat o facea deoarece facea event. Ai fost sanctionat corect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts