Pugus Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 (edited) Nick: Pugus Pe ce sectiune ai primit ban: Mincecraft Survival 1.16-1.18 Numele membrului din staff care te-a banat: Adndv Dovezi: Poza cu ban-ul Alte detalii: Salut, eram pe joc la un spawner de blaz-uri si stateam pe tiktok si apasam click o data la o secunda pentru a omora blaze-urile si dintr-o data mi-a dat domnul admin Adndv ban (nu doresc sa il sanctionez recunosc era si vina mea deoarece nu eram atent la chat) pe motivul hack 1/3 autoclicker desi eu nu folosesc aceste "hack-uri" si era propriul meu deget, cu sonorul oprit sa aud tiktok-ul! Edited May 22, 2022 by Pugus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adndv Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 Salutare @Pugus Ti-am dat ban deoarece ai folosit autoclicker la ferma de blaze, ceea ce nu este permis. Am spamat /msg pentru a confirma daca esti la pc, dar nu am primit nici un raspuns inapoi. Aici este si dovada video: https://youtu.be/yNVnpym13Ug Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hatakeer Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 Banul ramane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts