whoisemperor Posted May 22 Share Posted May 22 (edited) 1. Numele tau din joc: Garfieldut1 2. Numele jucătorului reclamat: tomas1234 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: favorizare. baiatul meu tomas a chemat si el un membru velocity sa vina de pe alt-uri. Ne-a dat kick in combat si prietenului sau i-a dat kick dupa ce a terminat sa looteze, dupa ce a luat toate itemele si a iesit din combat, adica dupa vreo 20 de secunde de la kick-ul nostru :))))))) 4. Martori:RankedLunar_, bbymada 5. Sectiune: Factions 6. Dovezi - Poze:https://imgur.com/a/QokZfEc Edited May 22 by whoisemperor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomas1234 Posted May 22 Share Posted May 22 eu nu fac nici o favoriare la nimeni, nu am chemat pe absolut nimeni si te as ruga sa nu ma mai ameninti atata cu remove si de parca am chemat eu pe cineva sa joace cu hack ca sa va bata pe voi. e vina ta ca ai jucat cu hack eu doar mi am facut treaba si inainte sa acuzi pe cineva adu si tu o dovada clara cum ca eu i am zis lui x ca vreau sa intre pe alt cont cu hack Link to comment Share on other sites More sharing options...
whoisemperor Posted May 22 Author Share Posted May 22 doresc dovada cu hack-ul si cum ai dat kick :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomas1234 Posted May 22 Share Posted May 22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
whoisemperor Posted May 22 Author Share Posted May 22 lui crastian i-ai dat kick pe filmare? nu :))))) de ce? ca nu ai vrut ;))) s-a vazut ca fugea cu bhop dupa mine si tu ai stat si te ai uitat la el :))) mai ales ai fugit afara ca sa l poata omora pe bbymada si dupa sa ia kick Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomas1234 Posted May 22 Share Posted May 22 man. daca am uitat sa dau kick la unu din 3/4 kick uri pe care le am dat asta nu inseamna ca il favorizez. ci doar ca nu stiam la cine sa mai dau kick Link to comment Share on other sites More sharing options...
whoisemperor Posted May 22 Author Share Posted May 22 omule, te uitai la el cum dadea cu bhop pe mine, de ce ai stat sa banezi pe ceilalti cand l ai vazut pe ala primul ca a inceput bataia :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomas1234 Posted May 22 Share Posted May 22 buna intrebare. sincer chiar nu stiu. ma tot spama chatul acolo cu voi si de aia v am dat voua primii si dup aia cand s a oprit ala cu bbymada sa culeaga seturile eu am crezut ca ala era legit Link to comment Share on other sites More sharing options...
whoisemperor Posted May 24 Author Share Posted May 24 nu mai stergeti mesajele @Scrumpkinssau cine le-a sters. e important. tomas a asteptat atat cat timp baiatul ala a dat cu hack spre mine si a dat kick doar la 2 oameni, aluia care a inceput cu bhop-ul l-a lasat sa looteze si i a dat kick abea dupa ce a iesit din combat. stergeti aiurea mesaje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Global Moderator Hatakeer Posted May 26 Global Moderator Share Posted May 26 Membrul staff va fi sanctionat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts