davidutdragut Posted May 26, 2022 Share Posted May 26, 2022 1. Numele tau din joc:davidutdragut 2. Numele jucătorului reclamat:AdamRo_ 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:Acest staff mi-a dat mute fara motiv.Nu am facut nimic si mi-a dat mute 4. Martori:sectiunea toata 5. Sectiune:Survival epic 6. Dovezi - Poze:https://imgur.com/a/3ZC2vC1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdamRoLoveXireman Posted May 26, 2022 Share Posted May 26, 2022 Salut David,dupa cum se vede si un dovada ta jucatorul Davidfull a spamat cu un link,fix cand am scris comanda de mute ai intrat tu si ti am dat mute din greseala,dar ai primit unban dupa maxim 10 secunde O seara frumoasa! Semnat AdamRo_ discord:AdamRo:1131 Link to comment Share on other sites More sharing options...
davidutdragut Posted May 26, 2022 Author Share Posted May 26, 2022 Mi-o retrag a fost o greseala si o inteleg seara frumi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scrumpkins Posted May 27, 2022 Share Posted May 27, 2022 Reclamatie retrasa la cererea playerului Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts