Soxo1 Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 1. Numele tau din joc:Soxo1 2. Numele jucătorului reclamat:IuseP33p 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:Hack[autoclicker] si posibil reach. Se vede clar ca da intr un mod foarte suspect ,daca va uitati atent si alte dovezi de-a lui Iuse , la reclamatii ,puteti vedea ca CPS-ul nu creste deloc peste 11 ,ramane 11 constant ,abea cand se opreste din a da click ,abea atunci creste CPS-ul. 4. Martori:- 5. Sectiune:Assassins 6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/a/Uto4sTV daca nu e indeajuns mai aduc si alte dovezi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ravioli Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 daca joc in 10-11cps constant inseamna ca am auto?? poate filmezi si tu cu fov mai ok nu se intelege absolut nimic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soxo1 Posted June 1, 2022 Author Share Posted June 1, 2022 1 oră în urmă, IuseP33p a spus: daca joc in 10-11cps constant inseamna ca am auto?? poate filmezi si tu cu fov mai ok nu se intelege absolut nimic Orice metoda de click pe care ai putea s-o folosesti, fluctueaza , nu ramane la aceeasi valoare. Tu ai constant 11 cps-uri ceea ce nu ar fi posibil oricat de mult ai incerca ,valoarea se mai duce pentru cateva milisecunde la 12-13 cps-uri ,la tine e fixa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoctorQuick Posted June 2, 2022 Share Posted June 2, 2022 IuseP33p actioneaza din nou! de data asta cu aim si auto 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ravioli Posted June 2, 2022 Share Posted June 2, 2022 2 minutes ago, DoctorQuick said: IuseP33p actioneaza din nou! de data asta cu aim si auto vezi ca la 6:51 se vede ca mi sa blocat mausu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soxo1 Posted June 2, 2022 Author Share Posted June 2, 2022 1 oră în urmă, IuseP33p a spus: vezi ca la 6:51 se vede ca mi sa blocat mausu Poate vrei sa zici ca s-a blocat aim-ul. Lasa vrajeala ca se vede clar cum ai sarit cu tinta pe el =] Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJandarm12 Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 1. În prima dovada este un foc prea mare pentru a putea fi luat în considerare . 2. A 2 a dovada are deja 1 săptămâna si tu abia acum vi cu ea ,dovezile sunt valabile 24h ore după devin inutile. 3. V as ruga sa nu mai faceți off topic aici sau moderatorii va vor sanctiona , sa răspundă printr un singur mesaj cel reclamat si atat. Rezultat => jucătorul reclamat nu va fi sancționat. Zi faina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scrumpkins Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 Motivele pentru care o sa inchid reclamatia le ai mai sus. Si dupa cum a spus si colegul meu Jandarm, v as ruga sa nu mai faceti off topic, multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts