Ravioli Posted June 15, 2022 Share Posted June 15, 2022 MODEL 1. Numele tau din joc:Raveoii 2. Numele jucătorului reclamat:maxmini_ 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:favorizare. mie lu imd3n1s si lu mixeruss ne a dat mute pt cenzura limbaj sau spam avoid iar pe rubertt nu l-a sanctionat cu absolut nimica. in dovada care osa o prezint mai jos se vede cum rubertt a folosit mm care inseamna morti ma tii 4. Martori:- 5. Sectiune:assassins 6. Dovezi - Poze: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaxMini Posted June 15, 2022 Share Posted June 15, 2022 Buna, eram de pe chat craft, mă uitam pe dovezile de pe dis/ dădeam scroll și nu am văzut acel mesaj, greșeală a fost reparată, ți am zis pe mc să îmi dai dovada mai amenințat că faci post. https://imgur.com/gallery/nMQFYaZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hatakeer Posted June 15, 2022 Share Posted June 15, 2022 In calitate de player puteai avertiza membrul staff ca a omis un mute si chiar sa ii dai dovada. Chiar si asa, membrul staff a sanctionat acel player pe urma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts