zxcfxn Posted June 19, 2022 Share Posted June 19, 2022 1. Numele tau din joc:zxcfxn 2. Numele jucătorului reclamat:_Jhinxx 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: am vrut sa ma bat in duel cu un prieten si nu bine a inceput duelul ca am primit ban pe nedrept.Eu nu am facut nimic suspect incat sa mi dea ban ca si cum ar fi drag click 4. Martori:nu stiu 5. Sectiune:Assassins 6. Dovezi - Poze:https://imgur.com/MlzB5Rt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin Jhinxx Posted June 20, 2022 Admin Share Posted June 20, 2022 Salut! Sanctiunea nu are legatura cu duelul, ci cu cateva momente de dinaintea acestuia cand eram si eu pe sectiune dar nu am putut sa filmez. Ai fost reclamat pentru anti kb, mai jos ai filmarea, te poti uita de la 3:18. Mersi pentru reclamatie, asteptam decizia unui manager. *Cat despre nemultumirea ta pe baza faptului ca nu ti s-a facut control, sincer nu o inteleg, avand in vedere ca ai fost banat de vreo 2 ori pe motiv "refuz control" in ultima saptamana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin Rydan Posted June 23, 2022 Admin Share Posted June 23, 2022 Membrul STAFF a procedat corect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts