adriannus Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 1. Nume:Adriannoss2. Propunere: ca energia din void chesturi sa fie gratis sau sa se adauge chunk/sell chesturile inapoi in mb shop3. Sectiune: survival 1.184. Cu ce consideri ca ajuta aceasta propunere?:Ar ajuta la ferme pentru ca ramanem fara sell chesturi si chunk collectoare si 250k pe zi e cam mult.5. Poze/Film:nu am nimic de adaugat aici6. Ceva de adaugat?:nu am nimic de adaugat aici Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marrian Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Salut Adrian! Mi-se pare bună propunerea ta. Deși nu prea folosesc eu VoidChest-ul, mi-se pare și mie cam mult să dai 250k/zi pentru a-l reumple cu energie, mai ales pentru playerii noi care nu își permit o astfel de sumă sau nu au nici Sell Chest si ChunkCollector. Poate pe viitor se va schimba acest aspect, să se micșoreze/scoată prețul piperat de la VoidChest, ori să se readauge Sell Chest-ul și ChunkCollector-ul. Din partea mea ai . Mulțumim pentru propunere și o seară frumoasă în continuare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scrumpkins Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 Voi trimite propunerea la superiori si vom vedea daca se va adauga sau nu. Multumim de propunere Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts