Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Lamborghini Aventador Roadster!


yasha

Recommended Posts

  • Admin

Toti producatorii de masini sunt rugati sa-si faca bagajele si sa plece acasa! Masina asta poate fi lejer declarata cea mai tare din istorie!

Normal ar trebui sa fie un Aventador Cabrio. In mare parte este, dar nu prea are nici o legatura cu el. Stim ca nici noi nu suntem foarte convingatori, asta pentru ne aflam in stare de soc. Arata absolut megasenzational! Este racing 100%, fara parbriz, climatizare sau navigatie. Aventadorul normal are cam de toate, este un Audi ultrasport si ultraluxos. Asta e o masina facuta sa-ti rupa capul cu totul si cu toti cei 700 de cai. Vorbim despre acelasi V12 de 6,5 litri. Vorbim despre o masina care zboara cu 300 la ora si vorbim despre o masina care costa 2,1 mil de euro. Caroseria este din niste aliaje minune, foarte usoare, iar la interior s-a folosit un nou tip de carbon (Carbonskin) - foarte suplu si rezistent. Si ca spuneam despre pret, avem o informatie de ultima ora: productia e limitata la o singura unitate, care s-a vandut dinaintea salonului.Pe promotor.ro gasiti mai multe detalii despre tot ce inseamna si ce stie noul Lamborghini Aventador Roadster!

Link to comment
Share on other sites

  • Admin

O revista din Germania a dus masina pe Hockenheim si a constat ca sunt mari diferente intre ce declara Lamborghini si ce poate Aventador !

Hai ca mai intelegem cand declara Hyundai sau Renault ca masinile lor consuma 5 in loc de 8 la suta, dar la Lamborghini chiar nu ne asteptam. Italienii spun ca masina prinde 350 si ea poate 370 !!! si 354 pe GPS. Acum vine si partea nasoala, ca in fisa face suta in 2,9 sec., iar pe circuitul de la nemti revista Sport Auto a scos 3,1 sec. Ramane un supercar total.

Video

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing

    • No registered users viewing this page.
  • Popular Contributors

    Nobody has received reputation this week.

×
×
  • Create New...