kank Posted August 1, 2022 Share Posted August 1, 2022 1. Numele tau din joc:brokenlife_ 2. Numele jucătorului reclamat:MrOnlike 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:jail pt scam chiar daca nu ne-am inteles la un pret anumit 4. Martori:eu 5. Sectiune: surv epic 6. Dovezi - Poze:https://imgur.com/a/zaukEsf Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrOnlike Posted August 1, 2022 Share Posted August 1, 2022 A chemat grad mai mare vere , am vazut pe chat inainte ca ati zis ok , nu e scam vere?:))) arata mi unde ai spus tu ca nu vrei ? El a spus 34 eme sau cv gen , si tu ai dat din cap :))) , arata mi o dovada unde ai spus nu, altfel nu este luata in serios Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrOnlike Posted August 1, 2022 Share Posted August 1, 2022 Mi am corectat greseala , i am dat unjail Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hatakeer Posted August 1, 2022 Share Posted August 1, 2022 Membrul staff a fost sanctionat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts