kank Posted August 1 Share Posted August 1 1. Numele tau din joc:brokenlife_ 2. Numele jucătorului reclamat:MrOnlike 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:jail pt scam chiar daca nu ne-am inteles la un pret anumit 4. Martori:eu 5. Sectiune: surv epic 6. Dovezi - Poze:https://imgur.com/a/zaukEsf Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrOnlike Posted August 1 Share Posted August 1 A chemat grad mai mare vere , am vazut pe chat inainte ca ati zis ok , nu e scam vere?:))) arata mi unde ai spus tu ca nu vrei ? El a spus 34 eme sau cv gen , si tu ai dat din cap :))) , arata mi o dovada unde ai spus nu, altfel nu este luata in serios Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrOnlike Posted August 1 Share Posted August 1 Mi am corectat greseala , i am dat unjail😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Global Moderator Hatakeer Posted August 1 Global Moderator Share Posted August 1 Membrul staff a fost sanctionat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts