SoftEdge35 Posted August 2, 2022 Share Posted August 2, 2022 1. Numele tau din joc: DonXYolo 2. Numele jucătorului reclamat: AdamRo_ si daca se poate si ceilalti care au fost la pvp cu el adica Abyss,Goci_Cel_Brav,Ghost si SebyZurl nu mai stiu sigur cum se numea. 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Team de 4-5 la pvp,si AdamRo_ a furat si iteme pe Vanish dupa ce am omorat un player cu P6 la el. 4. Martori:brokenlife_,Red_Panda_Remix+restul care erau pe apel si aveau partajare on sa vada cum ne batem. 5. Sectiune: Survival Epic. 6. Dovezi - Poze: Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdamRoLoveXireman Posted August 2, 2022 Share Posted August 2, 2022 Salut,nu știu unde se vede acel 5v2 pe majoritatea videoclipului se vede doar cat vin eu și abbys pe tine,cum ai spus ca ai omorât un player de la noi și eu am furat itm,hhdutz nu e la noi în team:) hai salut Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoftEdge35 Posted August 2, 2022 Author Share Posted August 2, 2022 Asta e parerea ta,urmareste tot video-ul sa vezi momentul in care v-am prins la 2v4,2v5 mai greu ca nu prea se vedea seby.Dar in rest eu zic ca e dovada buna.Tu incerci doar sa te scoti ca sa nu iei remove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zenourGOD Posted August 2, 2022 Share Posted August 2, 2022 Salut ca martor aprob ca au dat 2v5 am vazut asa ca vreau ca adam ro sa ia remove sau jail 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Omgitigan Posted August 2, 2022 Share Posted August 2, 2022 Pot spune ca sunt si eu martor, eu vad bine pe filmare 4v1 sau 5v1 , a-ti sarit toti pe DonXYolo si voi nu ati jucat corect, mai ales un membru staff sa faca team de 5 la pvp? Nu mi se pare corect. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hatakeer Posted August 2, 2022 Share Posted August 2, 2022 @DonXYoloTe rog sa precizezi minutele la care se vede mai exact Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoftEdge35 Posted August 4, 2022 Author Share Posted August 4, 2022 @HatakeerDe la 2:30 in colo,o sa il auzi si pe brokenlife_ cum tipa ca sunt 4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kank Posted August 5, 2022 Share Posted August 5, 2022 se vede foarte clar ca erau 4 oameni vs 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scrumpkins Posted August 6, 2022 Share Posted August 6, 2022 V-as ruga sa nu mai raspundeti la reclamatie, doar cei care sunt trecuti la martori. Asteptati raspunsul unui manager Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hatakeer Posted August 8, 2022 Share Posted August 8, 2022 Dovada nu e deloc clara, in momentul in care zicea ca sunt 4 trebuia sa te opesti din pvp si sa filmezi. Insa ce mia atras atentia e abuzul de vanish cand iti dadea potiuni, acel donator posibil sa fie sanctionat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts