Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Reclamatie Marrian_ [Survival Epic]

Anonymus4Master

Recommended Posts

1. Numele tau din joc: _Anouny4Master_

2. Numele jucătorului reclamat: Marrian_

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:Ban degeaba, farmam la ferma de enderman si primeam 20-25 mesaje cu mobcoin-urile castigate la secunda, si n-am vazut cum ma spamase in /msg si me-a dat ban 8h, si sa nu uitam ca i-am raspuns dupa ce m-a trimis in spawn cu "?" In chat-ul public

4. Martori: playeri ce erau on dupa 2:30AM

5. Sectiune: Survoval 1.18.1+

6. Dovezi - Poze: https://prnt.sc/Eg43r0aSipb6

Salut!
Aici este dovada pentru care ai fost sancționat: 

Știu și eu cum e să farmezi la o fermă de Endermani, și totuși, eu tot văd mesajele care sunt scrise pe chat. Era cam imposibil să nu vezi acel spam de 3 rânduri pe care ți l-am făcut înainte să te teleportez la spawn. Și să zicem că poate nu ai văzut mesajele pentru că aveai spam pe chat de la mobcoins, ok, atunci cum se face că imediat după ce ți-am dat spawn, tu încă ai mai continuat să dai cu sabia de 4 ori?, și abia după ai scris pe chat ''?'', pesemne că atunci ai fi revenit la PC. Dacă erai într-adevăr la calculator, mă gândesc că te-ai fi oprit instant din a mai da cu sabia, dar nu a fost așa.
Așteptăm răspunsul unui manager.
O zi frumoasă în continuare. 

Bro ferma mea este mai op decat crezi.

Cad enderman-i dar intrun singur loc, nu raspanditi intr-o zona de 3x3 si la cum imi vinea notificare pe chat de laa mobcoins-urile primite( 20-25 randur), cum doamne iarta-ma sa-ti vad mesajul, si dupa te-am raspuns cand mai teleportat in spawn, si n-ai mai filmat pana sa-ti raspund cu "?", ai oprit-o fix cand n-am amai atacat, si plus eu am avut dilay sau cu s-o fi numit, si mi s-a teleportat mai greu

Edited by IoNuTtudOra04

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...