zTheVladxD3 Posted August 15, 2022 Share Posted August 15, 2022 1. Numele tau din joc: zTheVladxD 2. Numele jucătorului reclamat:_jhinxx 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: mute aiurea+ favorizari 4. Martori:Giorgian_ 5. Sectiune:Surv epic 6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/YBbOPDn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin Jhinxx Posted August 16, 2022 Admin Share Posted August 16, 2022 Salut, multumesc pentru reclamatie. O sa explic situatia fara sa ma lungesc prea mult pentru ca dovezile de mai jos vor sustine absolut tot. Ai adoptat o atitudine persiflanta pentru ca un player nu a fost sanctionat, desi era la a doua abatere de prell (un prell inofensiv as putea spune, de 4 caractere la 1 dimineata). Te-a deranjat faptul ca a mai fost avertizat, respectiv i-am explicat eu regula, pentru ca se vedea clar ca era un player nou pe sectiune. Nu inteleg favorizarea, avand in vedere ca si pe tine te-am avertizat destul de mult sa te calmezi, tu fiind fost membru STAFF. Mentionez pentru manager ca ultimul ss este cel care m-a determinat sa te sanctionez. https://imgur.com/a/C4OsNKw 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freakimaru Posted August 16, 2022 Share Posted August 16, 2022 Salut! Doresc sa intervin putin pentru ca si eu am fost on la ora respectiva. Aici este si contextul in care s-au petrecut actiunile in cazul in care dovezile postate de _Jhinxx nu clarifica toata situatia. O zi frumoasa in continuare ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgian123 Posted August 16, 2022 Share Posted August 16, 2022 @Jhinxx, scuze sa te întreb dar dacă este 2 dimineața trb sa nu mai respectam regulamentul? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin Jhinxx Posted August 16, 2022 Admin Share Posted August 16, 2022 @Giorgian123m-am explicat destul de clar. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hatakeer Posted August 16, 2022 Share Posted August 16, 2022 Nu vad nici o problema pentru ca un player nou care nu este familiarizat cu regulamentul. Pentru un fost staff ar trebui sa intelegi asta. @Giorgian123cat despre tine ai grija la comportamentul de pe forum, discord si minecraft. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts