ciocanaru9 Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 1. Numele tau din joc: Samsung69 2. Numele jucătorului reclamat: AdamRo__ 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: ban fără motiv! Farmam liniștit la ferma, Adamro îmi da 3 mesaje și eu ii răspund de ce mi a omorât endermite ul pentru ca atunci nu îmi mai cădeau endermani. Astept câteva secunde și nici nu ma baga în seama, pe urma ii mai scriu "??" și după 5 secunde imi da ban 4/3 hack. Ce e asta? Asta nu e singura problema, am luat ban prima data tot de la Adam ro, am luat 8 ore ban pe urma mi a mai dat o data ban pentru 3/3, adică 24h deși eu aveam 1/3. După asta am mai primit de la lenozo ban tot 3/3, 24h, iar acuma îmi da Adam ban 4/3. Cum naiba sunt date sancțiunile astea?? Nu va uitați puțin pe istoricul meu, hai ca am închis ochii de atâtea ori, și ban incorect, și săriți peste sancțiuni și mi dați direct 3/3. Pe lângă asta îmi dai și 3 mesaje sa vezi dacă is la pc, îți răspund după câteva secunde și îmi dai ban?? Propun sa îți ia funcția și sa o dea la cineva mai capabil. As dori sa fiu lămurit în legătură cu sancțiunea asta dar și celelalte dacă se poate, ca e bătaie de joc.... 4. Martori: nimeni 5. Sectiune: epic survival 6. Dovezi - Poze: aici aveți dovezile www.postimg.cc/gallery/qnYxB2v Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdamRoLoveXireman Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 Salut,nu vad unde este acel ban fara motiv,chestia aia cu ban 3/3 ce ti am dat am crezut ca ai primit de la cnv jail,pentru ca in/hist nu se vad jailurile ,dupa parerea mea te-am sanctionat corect,ai dat in gol in jur de 10-20sec poate mai mult, daca *farmai linistit la ferma* cred ca observai ca nu mai erau endermani,in plus ti am pus endermite-ul inapoi^^ poftim aici dovada pentru care te am sanctionat,de la sec 38 pana la sfarsit Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciocanaru9 Posted August 23, 2022 Author Share Posted August 23, 2022 Mi ai dat 3 mesaje și ți am răspuns în 3 4 secunde. Am observat ca nu mai sunt endermani, tot așteptam să pice. Dacă mai filmai 2 secunde apărea și ca ți am răspuns. Partea aia de filmare de ce nu o postezi?? Îmi dai 2 mesaje și pe urma îmi dai ban direct. De ce ma mai întrebi dacă sunt la pc dacă îmi dai ban direct? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciocanaru9 Posted August 23, 2022 Author Share Posted August 23, 2022 Pe lângă faptu ca mi ai omorât endermiteu ce înseamnă grief...... Aici ai dovada ca ai greșit. Nici nu mai mai băgat în seama când ți am răspuns și mi ai dat direct bann www.youtube.com/watch?v=QQHhDPnYEX4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hatakeer Posted August 24, 2022 Share Posted August 24, 2022 Membrul staff va fi sanctionat + o sa primesti un endermite_spawn_egg drept compensare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts