Ravioli Posted August 24, 2022 Share Posted August 24, 2022 MODEL 1. Numele tau din joc:stimpy8976 2. Numele jucătorului reclamat:haking13 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: am primit mute 30min pt "rasism" fara vrun avertizment! + in dovada de mai jos se vede clar ca hacking13 face favorizari sau nu e atent la chat lucalauto a zis "nigga" pe chat si nu a primit mute sau vrun avertizment 4. Martori:ghita_ synths localauto 5. Sectiune:assasins 6. Dovezi - Poze: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haking15 Posted August 24, 2022 Share Posted August 24, 2022 Salut, Stimpy8976! Ai primit mute deoarece " nigga " este trecut ca rarism + imi asum greseala ca, localauto nu a fost sanctioanat deoarece nu am vazut mesaj ul lui.https://imgur.com/a/176RJ5q Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ravioli Posted August 24, 2022 Author Share Posted August 24, 2022 stiam ca se avertizeaza inainte de mute pt rasism + din moment ce ai raspuns la reclamatie nu ar trebuii sa pui si dovada cu mute ul lu localauto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hatakeer Posted August 24, 2022 Share Posted August 24, 2022 Membrul staff va fi avertizat deoarece nu a acordat nici un avertizment. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts