Jump to content
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Reclamatie Dannezu.


DonXolo

Recommended Posts

1. Numele tau din joc: DonXYolo 

2. Numele jucătorului reclamat: Dannezu

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Ma certam cu HHDutz pe tema pvp-ului,el ma facea ez,slab,imi spunea ,,DonXYolo latra" si chestii d-astea,eu incercan sa reactonez cat mai ok pentru a nu fi sanctionat,dar mi-a atras atentia o singura chestie,cand eu am spus run la 1v1 si HHDutz a zis ez,Dannezu in acel moment m-a avertizat pe mine,si in restul clipului se poate vedea ca mereu cand hhdutz era toxic dannezu nu il avertiza si nici nu l-a sacntionat pentru toxicitate. Daca isi v-a corecta greseala eu tot doresc sa fie sanctionat pentru ca mi se pare de prost gust ce a faut el aici.

4. Martori: denis_56,FLYscar si restul care erau on pe sectiune

5. Sectiune: Survival Epic

6. Dovezi - Poze: 

 

Link to comment
Share on other sites

Ok,deci in momentul acela,eu treceam niste ban-uri date pe discord+sa verific ceva cu un player de trebuia sa primeasca ban pentru ban avoid,dovada ca eu in momentul acela eu puneam pe discord sanctiunile(ceas-ul meu la laptop este dat cu 2 ore inainte.) https://imgur.com/a/vAD4G8y. Si in momentul in care ai inceput sa spammezi mi ai sarit in ochi,si de aceea ti am dat tie mute si lui HHDutz nu, asta e dovada in care eu i-am si dat ban acelui player pentru ban avoid https://imgur.com/a/XKrpcFp. Nu stiu ce se v-a intampla,dar vom astepta raspuns-ul unui manager.

Link to comment
Share on other sites

Bun,sa o luam putin cam logic,HHDutz incepea cearta mereu,eu stateam linistit si el se trezea sa zica eu latru si ca sunt slab,tu in momentul acela nu ii spuneai nimic dupa cum s-a vazut si pe dovada.Eu am incercat sa tac si sa ii zic doar ca il bat si in modul lui de joc.Apoi cand zicea sa nu mai latru mi-am pierdut cumpatul si mi-am folosit hotkey-urile,acela a fost momentul in care tu mi-ai dat doar mie mute.Si nu doar asta m-a deranjat dar tu vorbeai pe chat cu playerii.El cand era toxic nu ii ziceai nimic,eu cand eram ma avertizai.Nu cred ca faceai ceva important avand in vedere ca vorbeai cu playerii.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing

    • No registered users viewing this page.
  • Popular Contributors

    Nobody has received reputation this week.

×
×
  • Create New...