Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Reclamatie rankedAlobal_

DonXolo

Recommended Posts

1. Numele tau din joc: DonXYolo 

2. Numele jucătorului reclamat: rankedAlobal_

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Vine pe sectiune in care nici macar nu cred ca ajucat o ora si vrea sa ia la control oameni fara sa aive grad.

4. Martori: eu si restul sectiunii.

5. Sectiune: Survival Epic

6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/hs5ozEo

Nu conteaza ca Operatorul a zis si el.Tu nu ai grad pe sectiunea respectiva pentru a face control,asa pot si eu sa chem pe Mihai care are grad pe skypvp sau pe alta sectiune si sa ia la control pe cine vreau eu.Daca andreifnaf a avut dubii cum ca are hack,putea sa il cheme pe sectiunea in care tu ai grad si sa ii faci acolo,nu pe survival unde nici macar nu ai o ora jucata.

Salut, DonXYolo. rankedAlobal_ are permisiunea sa dea control, doar ca nu are gradul de CONTROL-HACK sa dea ban momentan.
Am fost on la ora actuala, Vlad__M mi a raportat mai devreme cum ca davidutdragut ar fi suspect de autoclicker, l-am spamat in msg dar nimic, mi am luat si kick , am crezut ca poate nu vede mesajele, cand am intrat la loc, am vazut ca se misca, mi s-a parut foarte suspect sa nu imi raspunda deloc, asa ca am cerut un control, momentan, avem foarte putini care se ocupa de controale, unu dintre ei fiind rankedAlobal_
Iti voi mai atasa o dovada sa iti 

arat cum dadea si cum nu raspundea 

Salut AndreiFnaf11.
Inteleg ca il suspectai,pentru ca stiu de cate ori am patito.Dar eu de fiecare data imi luam direct ban cand stateam la ferma.Daca ai vazut ca bate mobii si se misca in acelasi timp si nu iti raspundea la mesaje,era clar ca are hack.Nu trebuie sa aduci controleri de pe alta sectiune aici.Puteai sa ii dai mesaj lui Red_Panda_Remix deoarece el are grad pe sectiunea noastra.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...