zTheVladxD3 Posted September 8, 2022 Share Posted September 8, 2022 1. Numele tau din joc: zTheVladxD 2. Numele jucătorului reclamat: HHdutz 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: afk pe sectiune +3 minute 4. Martori:toata sectiunea care era on 5. Sectiune: Surv epic 6. Dovezi - Poze: Dovada 1- dovada2 - Link to comment Share on other sites More sharing options...
HHDutz Posted September 8, 2022 Share Posted September 8, 2022 In primul rand o sa imi cer scuze pentru toate cele intamplate pentru ca nu am putut sa te ajut in acel moment dar atunci cand am fost afk mai mult de 3 minute eram de pe chatcraft si eram prima data pe chatcraft si nu stiam cum sa il utilizez eu am inchis aplicatia dar nu stiam ca trebuie sa ma deconectez intr un anume fel credeam ca odata ce am inchis aplicatia ma da afara si de pe server imi cer mii de scuze ca nu ti am putut fi de folos si sa te ajut cu ce probleme ai dar azi a fost prima data a mea cand am intrat pe chatcraft si am zis chiar daca sunt la scoala sa incerc sa intru cate 10-20 de minute sa va ajut in acel timp cu problemele voastre sau intrebari si cand am inchis aplicatia am crezut ca ma deconecteaza si de pe server de aia nu ti am raspuns si am fost afk mai mult de 3 minute imi cer din nou mii de scuze ca nu am putut sa iti fiu de folos si ca s-a intamplat aceasta chestie. Multumesc de timpul acordat !. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hatakeer Posted September 9, 2022 Share Posted September 9, 2022 Membrul staff va fi sanctionat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts