Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Top 10 Cele Mai ,,cool" Masini Accesibile


Guest Alex

Recommended Posts

Top 10 cele mai „cool“ masini accesibile ale anului

200x150_2009.ford.focus.20239463-E.jpg

ret se situeaza sub 18.000 de dolari. Principalele criterii de ierarhizare, pe langa masina ieftina si practica nu mai are legatura cu ceea ce era considerat acum 10 sau 20 de ani un autoturism accesibil. Mult mai atractive, cu solutii ingenioase pentru a oferi pasagerilor confort si divertisment precum un vehicul scump, si mai ales echipate cu motoare frugale, economice, perfecte pentru a tine bugetul posesorului in limite rezonabile, masinile din Top 10 – Coolest Cars 2009 reprezinta stilul de viata al tinerei generatii.

Masinile de anul acesta din topul KBB se remarca printr-un nivel ridicat al personalitatii lor, in special in ceea ce priveste designul, dovedind ca gusturile vizavi de felul in care arata masinile se schimba rapid, pe toate continentele.

Trei dintre cele 10 modele, economie de carburant, spatiu interior, confort, tehnologie, factorul „placerea de a conduce” si, in final, dar cel mai important, factorul „cool”, unul subiectiv pentru fiecare dintre membrii juriului.

Preturile utilizate in alegerea masinilor au fost cele reale, din piata, si nu cele din cataloagele oficiale, astfel ca reflecta de multe ori discounturile acordate de dealeri.

Top 10 Coolest Cars

1. Ford Focus

2. Honda Jazz/Fit

3. Kia Soul

4. Mazda3

5. Nissan Cube

6. Scion xB

7. Smart Fortwo

8. Subaru Impreza

9. Suzuki SX4

10. Volkswagen Golf/Rabbit

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing

    • No registered users viewing this page.
  • Popular Contributors

    Nobody has received reputation this week.

×
×
  • Create New...