Guest Alex Posted March 17, 2012 Share Posted March 17, 2012 myBB este un suport de forumuri in genu la PhpBB dar numa ca este diferi, plus ca are facilitati multe. Pentru a instala un forum pe suport mybb trebuie sa il descarcati mai intai. Descarcare: Link Dupa ce l-ati descarcat il urcati pe host, si accesati http://www.forumu.ro/install Si o sa va apara o ca in imaginea de mai jos: Si dati Next pentru a trece la nivelul urmator, care o sa va apara cam asa: Aici aveti niste licenta nu prea ne intereseaza asa ca dati Next si o sa apara ca mai in jos: Aici va apare daca toate fisierele necesare sunt corect puse, daca sunt bine, dati Next: Aici treceti Username parola si numele de la baza de date, dupa ce le-ati trecut dati Next: Aici va arata ca s-au creat tabelele in baza de date, dati Next: Dati Next: Aici ar trebui sa va apara lista de theme dar in cazu nostru o avem pe cea default, asa ca dati Next: Aici va scrieti detaliile despre forum cum ar fi:domeniu,numele la forum etc, dupa asta dati Next: Aici va faceti contu de Admin, pentru a putea administra forumu din ACP, dupa ce ati complectat dati Next: Aici va zice ca forumu sa instalat cu succes, dupa care accesati forumu normal fara install si ar trebui sa va apara asa: Deci cam asta a fost tot, nu a fost greu deloc e foarte simplu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Claudiu Posted April 9, 2012 Share Posted April 9, 2012 Sa te ajute Dumnezeu.Multam de ajutor chiar azi am trecut de pe SMF pe Mybb chiar daca SMF era mai usor de folosit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danii Posted April 9, 2012 Share Posted April 9, 2012 Tin sa spus ca am facut mute forumuri de`a lungul timpului si am folosit multe versiuni ( in afara de cele payed ) si intradevar, SMF`ul este unpic mai ok pentru ca ai mai multe optiuni in el. De exemplu la myBB nu ai optiunea de Show Topic by Post ( din cate stiu eu ) si asta nu e singura ... Dar si myBB`ul este foarte ok si au muncit foarte mult Developeri sa il aduca la design`ul de acum, pe care pot sa il laud, arata foarte bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts