Jump to content
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Reclamatie AlphaMusic


pTc

Recommended Posts

1. Numele tau din joc:pTc

2. Numele jucătorului reclamat:AlphaMusic

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Am primit jail pe nedrept , pe motiv de camp  de la AlphaMusic. 

Pe server de o perioada de timp mirnamiau de pe 2 conturi da mesaje pe chat ca da netherite pe gratis sau spawnere etc  sa iti dai tp la el si cand iti dai tp te pune pe o catapulta care te arunca in lava si playeri care nu au fly mor in lava , multi membri al staffului il tolereaza si nu ii face nimic , eu avand casa langa el mi-am pus animale cand am iesit din protectia mea el ma atacat eu normal ca am ripostat el a fugit ca mai apoi sa revina cu alte armuri , eu cand l-am vazut ca vine iar l-am atacat direct apoi sa ma trezesc la jail ca cica l-am campat . Acum as dori sa se ia masuri in legatura cu mirnamiau si cu adminul AlphaMusic care a abuzat de grad , el mi-a dat jail fara sa comunice Avertizarea + Motivul sanctiunii . Din ce scrie in regulament el trebuie sa aiba dovada Avertizarii si dovada sanctiunii il rog pe aceasta cale sa posteze dovada avertizarii daca nu inseamna ca il favorizeaza pe playerul mirnamiau si mi-as dori sa nu fie tolerat un asemenea comportament care distruba si discrediteaza increderea in staff-ul serverului. Sa nu mai spun ca nu este pregatit deloc acest membru staff deoarece mirnamiau ia raportat si ca i-am omorat caii de pe protectia lui iar adminul la crezut fara sa spuna nimic in conditiile in care eu ii tot comunicam ca nu poti ataca animalele altuia in protectia lui decat cu ps allow dar nu a vrut sa inteleaga. ..

4. Martori:- Yap

5. Sectiune:Survival

6. Dovezi - Poze:

 2022-09-10-14-56-37.png

2022-09-10-14-54-15.png

Link to comment
Share on other sites

Salut ,
In primul rand nu mi s-a comunicat nimic ca playerul mirnamiau inseala playerii si da tpa kill la playeri . Avand in vedere ca playerul a incalcat regulamentul trebuia sa fie sanctionat , dar doar pe baza unei dovezi video clare , nu poate fi sanctionat pe incredere si inainte sa da-ti tp la mirnamiau puteati sa porniti inregistrarea , il prindeati pe filmare si il raporteati/trimiteati unui membru staff pentru a fi sanctionat conform regulamentului

.

In al doilea rand , chiar daca el ti-a facut tpa kill nu iti este permis sa ripostezi , asa cum ai facut astazi , playerul mirnamiau m-a chemat ca il deranjati , v-am filmat si v-am sanctionat conform regulamentului .

 

Pe de o parte , te rog sa nu mai insulti / jignesti atat pe mine , cat si pe ceilalti membri staff doar dupa o posibila gafa facuta 

 

Filmarea in care ai fost prins cu Playerul Yap : 

 

Link to comment
Share on other sites

  • Global Moderator

Modul in care ai incercat sa iti faci dreptate nu este unul tocmai bun, insa dovada membrului staff este insuficienta. Nu prezinta nici o avertizare la adresa ta. Ca urmare membrul staff va fi sanctionat.

 

:tc:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing

    • No registered users viewing this page.
  • Popular Contributors

    Nobody has received reputation this week.

×
×
  • Create New...