zTheVladxD3 Posted September 20, 2022 Share Posted September 20, 2022 1. Numele tau din joc:zTheVladxD 2. Numele jucătorului reclamat:AlphaMusic 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: imi da ban 2 zile pt bug abuse =))) la categoria "bug abuse" nu se dubleaza sactiunea 4. Martori:eu 5. Sectiune:Survival epic 6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/ykOESlq Link to comment Share on other sites More sharing options...
iTibex Posted September 20, 2022 Share Posted September 20, 2022 Salut din nou Daca nu este staff off atunci cand s-a intamplat ce s-a intamplat se dubleaza Link to comment Share on other sites More sharing options...
zTheVladxD3 Posted September 20, 2022 Author Share Posted September 20, 2022 Daca e sa se dubleze arata-mi in regulament unde scrie ca nu se dubleaza, si daca tot scrie asta inseamna sa nu se mai joace nmn pe sv ca dati voi ban pt 2d pt un nimic .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zTheVladxD3 Posted September 20, 2022 Author Share Posted September 20, 2022 Char dacă membru staff șia reparat greșeala vreau ca acessta sa fie sancționat pentru ca nu este nou în staff în cât sa nu știe cât timp se dea pt bug abuse Link to comment Share on other sites More sharing options...
iTibex Posted September 20, 2022 Share Posted September 20, 2022 Sa stii ca nu mi-am reparat greseala ca sa nu mai iau mute , chiar daca iau warn sau nu tot trebuie reglata warn* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hatakeer Posted September 20, 2022 Share Posted September 20, 2022 Nu ai adus dovezi care sa ateste motivul reclamatiei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts