zTheVladxD3 Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 1. Nickname:zTheVladxD 2. Sectiune:Srvival epic. OneBlock, skyblock, assasins 3. Cine ti-a scos gradul?:Hatakeer 4. Motivul:Retras [ Lipsa de timp pentru a intra pe pc] 5. Cand ti-a fost scos gradul?:14.08.2022 6. Comentarii aditionale:- Link to comment Share on other sites More sharing options...
zTheVladxD3 Posted September 28, 2022 Author Share Posted September 28, 2022 UP Link to comment Share on other sites More sharing options...
zTheVladxD3 Posted September 29, 2022 Author Share Posted September 29, 2022 up... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zTheVladxD3 Posted September 30, 2022 Author Share Posted September 30, 2022 Uo...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hatakeer Posted October 2, 2022 Share Posted October 2, 2022 In urma unei gandiri lungi am decis ca nu mai esti competent sa te reintoarci in pozitia de membrul staff avand ca argumente: - Toxicitatea de care ai dat dovada - Posthuntingul din perioada retrageri - Inactivitatea de care ai dat dovada (in special pe forum) dupa ce te-ai retras - Limbajul discratios Faptul ca te-ai retras pentru `lipsa de timp`, insa forumul si dm-urile noastre erau pline de plangeri la anumite chestii de pe server, imi arata faptul ca nu lipsa de timp era problema. In continuare raspunsul meu este: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts