Claudiu Posted March 18, 2012 Share Posted March 18, 2012 Jocul Spânzurătoarea în limba română pentru telefoanele și tabletele Android. Pe lângă regulile clasice se adaugă posibilitatea de a primi cuvinte pana la efectuarea a 5 greșeli. Fiecare joc este punctat având astfel ocazia de a-ți perfecționa recordul. DOWNLOAD - Spânzurătoarea SPECIFICAȚII: - ghicește cuvântul cu un maxim de 5 greșeli. - pentru fiecare cuvânt ghicit primești un bonus și șansa de a ghici unul nou. - sistem de punctare pentru evaluarea fiecărui joc. - salvarea scorului online și concurarea cu ceilalți. - primește medalii pentru realizarea numeroaselor provocari. - alegerea cuvintelor din diferite categorii. - punctaj maxim și statistici generale. - posibilitatea de joc la dublu de tip sudden death(primul care greșește pierde) - introducerea de cuvinte pentru adversar - runda contra cronometru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Alex Posted March 18, 2012 Share Posted March 18, 2012 Foarte tare jocul .. nasol ca nu am Android Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuNNNeR Posted May 19, 2012 Share Posted May 19, 2012 O sa imi cumpar si eu telefon cu Android . O sa am nevoie . Mersi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norb1 Posted July 22, 2012 Share Posted July 22, 2012 Super tareee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raul Danciu Posted August 18, 2012 Share Posted August 18, 2012 Super tare mersii peste o luna imi iau tel cu android :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
leon_dmd Posted April 29, 2017 Share Posted April 29, 2017 super te poti juca cu prieteni si familia ta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts