Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Reclamatie tomas1234

XScorpionul

Recommended Posts

Salut,ma jucam si eu linistit minecraft cu baietii n smp si domnul tomas1234 scrie all warp pvp,iar eu am scris in urmatoare poza si acesta m a banat cu pretextul ca a incurcat comanda de ban cu mute.Este inadmisibil acest lucru mai ales ca moderator sa incurci comenzi.Oricum domnul de fata are pica pe mine si pe unii din factiunea mea asa ca orice  favorizare este posibila.Multumesc de atentie si spor la treaba!javaw_5GPRv4VIqj.png

salut! in primul rand, nu am pica pe nimeni. in al doilea, rand nu favorizez pe nimeni. si in al treilea rand, ai un model de respectat. si normal si ar fi trebuit sa mi raspund la reclamatie. dar cum sunt un baiat cu bun simt ti am raspuns. aici esti o dovada cum ti am dat unban dupa 2 secunde dupa ce ti am dat ban. am asteptat sa intri si pe sectiune dar nu ai intrat ca sa imi pot cere scuze ca am gresit comenzile. am vorbit cu tine pe discord si ai inceput sa ma injuri cum ai facut si pe joc la fel. aici sunt dovezile: 

https://imgur.com/IrIMrKQ

si normal ar fi trebuit sa nu raspund la reclamatie* 

23 minutes ago, Tomas1234 said:

salut! in primul rand, nu am pica pe nimeni. in al doilea, rand nu favorizez pe nimeni. si in al treilea rand, ai un model de respectat. si normal si ar fi trebuit sa mi raspund la reclamatie. dar cum sunt un baiat cu bun simt ti am raspuns. aici esti o dovada cum ti am dat unban dupa 2 secunde dupa ce ti am dat ban. am asteptat sa intri si pe sectiune dar nu ai intrat ca sa imi pot cere scuze ca am gresit comenzile. am vorbit cu tine pe discord si ai inceput sa ma injuri cum ai facut si pe joc la fel. aici sunt dovezile: 

https://imgur.com/IrIMrKQ

si normal ar fi trebuit sa nu raspund la reclamatie* 

Scuzati-ma ca ma bag dar cum poti zice ca nu ar fi trebuit sa ii raspunzi la reclamatie?
tu ca staff ar trebuii sa raspunzi la fiecare reclamatie in parte.
Cu drag,

AIMVON #Karma

Edited by Aimvon

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...