Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Discutii / Probleme Hardware

Filipciuc Claudiu

Recommended Posts

Aveti probleme cu Pc-ul ? Scoate fum ? Face galagie mai rau decat un avion ?

Puteti posta mai jos problema si vom incerca impreuna sa o rezolvam.

Model de postare :

Nick:

*Poza(optional):

Descriere amanuntita a problemei:

* = Poza se face la componenta problematica. Aceasta sa fie detaliata.

Atentie ! Numai partea HARDWARE.

• 2 weeks later...

Salut! Am pe la tara un pc mai vechi si am o problema cu el ,eu zic ca buba e la procesor.

Simptomele sunt urmatoarele:

-pc-ul lucreaza foarte greu atunci cand rulez o aplicatie fie ea cat de mica.(ex: atunci cand ascult muzica si deschid o pagina de net , muzica este redata cu intreruperi,chiar si cusorul se misca sacadat)

-la anumite jocuri sau aplicatii mai mari sistemul se blocheaza.

-se restarteaza in general in timp ce rulez jocuri .

Mentionez ca si atunci cand deschid un browser procesorul este utilizat aproape la capacitatea s-a maxima (aproximativ 94%). Am formatat sistemul de mai multe ori in ultima perioada dar fara nici un rezultat.

Pot remedia cumva aceasta problema si daca da cum?

astept raspunsurile voastre.

Multumec anticipat. :77:

Ei bine eu iti recomand cu incredere sa instalezi acest soft...

DOWNLOAD

Caracteristici:

* Bucurate de senzatia de calculator nou. Viteza si performanta mai buna.

* Defragmentare puternica a hard diask-ului, viteza de defragmentare de 10 ori mai mare decat a altor utilitare.

* Optimizare si un utilitar pentru Registri de generatie noua, pentru performanta maxima.

* Extra Protectie impotriva diferitelor amenintari de securitate. Scaneaza si elimina programele spyware si adware. Previne instalarea de programe malitioase in computerul vostru.

* Curata hardul de fisierele nedorite si nefolositoare.

* Creste performanta calculatorului si a vitezei pe internet pana la 400%.

* Rezolva numeroase erori de sistem - mentine calculatorul stabil si eficient.

* Extrem de usor de folosit - Cu un singur click, scaneaza, repara si are grija de computerul tau.

* Sigur si gratuit - 100% gratuit fara spyware sau adware!

Edited by Claudiu

• 3 years later...

Ce processor ai?Poatefi procesorul vechi sau utilizat!Sau chiar si Ram-ii.Daca si cursorul se misca sacadat apoi s-ar putea fi si procesorul si Hardul!Multi care imi aduc laptopuri sa le repar au aceleasi simptome si au specificatii destul de bune!Intodeauna este Hardul cu rotatii prea mici si de la firme ca Hitachi etc....Verifica si Hardul sa vezi cat e folosit!Daca si el e folosit scoate-l si verifica-l la rotatii si spatiu! Iti recomand un SSD daca Hardul este problema. Deasemenea acele formaturi pot distruge hardul deci in viitor sa nu mai faci atatea formatari la un calculator

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...