romaebun Posted December 23, 2022 Share Posted December 23, 2022 unu vindea sp de ig si eu am zis cat si al zis 500k eu am zis ca e mult si dupa din graseala am dat o palma in iel si am zis scuza dar el a inceput sas ma omoare si are flmat a dar lu duraxfx si eu lam rugat sami dea si mie filmarea dar el zice nu ca nu vr ca cica am voie sa nuti dau si vr sa fac reclamatie pe duraxfx ca nu da filmarea si mie ca eu am inceput bataia acu am ban 8 ore Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexandruman89 Posted December 24, 2022 Share Posted December 24, 2022 salut , ai un model de respectat Titlul topicului: [Plângere] Numele_Jucătorului / Membrului staff MODEL 1. Numele tau din joc: 2. Numele jucătorului reclamat: 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: 4. Martori: 5. Sectiune: 6. Dovezi - Poze: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marrian Posted December 24, 2022 Share Posted December 24, 2022 Salut Roma! Nu ai respectat modelul reclamației! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts