KillDark88 Posted March 20 Share Posted March 20 1. Numele tau din joc: Dark_Dragon88 2. Numele jucătorului reclamat: marian150 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: jail aiurea 4. Martori: xEddy 5. Sectiune: skyblock 6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/a/yo4QqDk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marian150 Posted March 20 Share Posted March 20 Salut in primul rand nu mai pune ca martori persoane care nu erau on in al doilea lucru, aveai sinstem anti-afk de acea ai primit jail Dovada: Link to comment Share on other sites More sharing options...
KillDark88 Posted March 20 Author Share Posted March 20 (edited) 1. Edy era on, tu nici nu ai intrat bine si direct te-ai pus pe vanish si ai verificat si ai iesit. 2. Sistemele anti-afk nici nu merg pe skyblock, ca sa nu ma puna afk eu scriu cv pe chat sau dau click, acel sistem nu este pentru anti-afk este pentru ca sa minez in 2 parti o data, din cauza ca pickul este prea rapid Edited March 20 by KillDark88 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marian150 Posted March 20 Share Posted March 20 ok cum spui tu si la legatura ca am intrat si iesit. Am facut acel lucru findca mi-a spus cineva pe discord ca el trebuie sa iasa si sa intru ca sunteti afk. in plus din cauza acelui aparat nu te mai pune afk. Si oricum nu sunt obligat sa stau 10/20 minute ca sa intru pe venish la un control Link to comment Share on other sites More sharing options...
KillDark88 Posted March 20 Author Share Posted March 20 Am filmat special pentru tine, dar din cauza ca nu se vede bine nu il pot trimite aici, deci a doua oara nu vreau sa filmez(imi e lene) dupa 5 minute te pune afk daca stai la asa sistem ce am eu, poti testa nu ma intereseaza, am fost sanctionat gresit Link to comment Share on other sites More sharing options...
KillDark88 Posted March 21 Author Share Posted March 21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hatakeer Posted March 21 Share Posted March 21 Membrul staff va fi sanctionat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts