EZerrorAdd2 Posted April 1 Share Posted April 1 1. Nume: EZerror 2. Propunere: Propun sa se scoata gradele staff de pe store,sa poți sa dai invsee/dupeip la helper sa se scoata tpahere in warp pvp din cauza asta mi am luat omoru 3. Sectiune: SkyBlock 4. Cu ce consideri ca ajuta aceasta propunere?: Pai Cu gradele staff orice incompetent ar fi staff si n ar ajuta cu nimic,la comanda cu dupeip invsee este de folos,plus ca inainte era la helper este un mic plus de ajutor pentru staff. Am fost omorat cu tpahere in pvp.. 5. Poze/Film: n am 6. Ceva de adaugat?: Sa sve tina cont de ce am precizat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scrumpkins Posted April 1 Share Posted April 1 Salut, am sa inceput cu gradele staff de pe store, nu se vor scoate pentru ca acordam sanse tuturor persoanelor, iar din cate stiu eu, cei care doneaza pentru un grad, trec si ei printr-un test si timp de o saptamana daca nu se descurca si fac greseli, sunt dati afara, dar daca se intampla sa faca abuz, exista forum sau lider/manager, puteti sa vorbiti cu ei si se rezolva. -Acces la invsee nu cred ca o sa se dea la grade de donator, nu stiu daca la Supreme ai acces, dar ca donator nu prea ai nevoie de acces la comanda asta. -La helper sa se scoata tpahere, nu o sa se scoata deoarece nu este abuzabila,iar daca cineva face abuz de ea, poti face o reclamatie pe forum. Plus ca nu trebuia sa accepti tpahere de la oricine, ai acceptat pe propriul risc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EZerrorAdd2 Posted April 1 Author Share Posted April 1 Ma refeream sa se scoata tpahere cand esti la warp pvp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Canasuperxd Posted April 2 Share Posted April 2 tpahere probabil va fi scos la warp pvp doar trebuie sa vorbesti cu liderul sectiunii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnnaNee Posted April 3 Share Posted April 3 As vrea sa discutam ceva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts