David0807 Posted April 10 Share Posted April 10 1. Numele tau din joc: David0807 2. Numele jucătorului reclamat: marius903321 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: i-am zis "desteptu pamantului" in gluma, iar el a luat-o in serios si mi-a dat mute pe degeaba 4. Martori: playerii care erau on 5. Sectiune: Survival Epic 6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/a/1Lcsehm Link to comment Share on other sites More sharing options...
marius903321 Posted April 10 Share Posted April 10 Salut! Nu cred ca ii il faci pe un om prost in alt context in gluma,pe scurt tu m ai facut prost si eu ti am dat mute Ca martorii ar trebuii sa enumeri niste playeri nu sa zici playeri care erau on deoarece pe poza ta se vad un total de 4 playeri atat Ti-am dat mute doar pentru ca m ai facut prost in alt context Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin Jhinxx Posted April 10 Admin Share Posted April 10 Membrul STAFF va fi sanctionat deoarece nu ti-a acordat un avertisment in prealabil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts