Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Plangere jucator MrFruitBerriess

DeRend

Recommended Posts

1. Numele tau din joc: DeRend

2. Numele jucătorului reclamat: MrFruitBerriess

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: L-am intrebat pe MrFruitBerriess, cum de e negru tot deoarece imi placea faptul ca are skin-ul negru si eglow-ul rosu. El a decis sa-mi dea mute pentru rasism

4. Martori: imaHiro

5. Sectiune: skyblock

6. Dovezi - https://imgur.com/a/4tLb4cP  , https://imgur.com/a/4tLb4cP  

Posted (edited)
Acum 5 minute, MrFruitberries a spus:
  • Salut DeRend
    eu cand am vazut ca ai zis ue cum esti tot negru eu am luato in semn de rau.
    data vitoare sa alegi mai bine cuvintele

Oricum ai citii "ue cum esti tot negru?" , nu are urma de rasism. Daca stai sa citesti inainte de a da mute aiurea intelegi. In al 2-lea rand a fost o intrebare, puteai intreba adica cum sunt negru inainte sa dai mute. Fii un pic mai atent. 
Nu este prima oara cand o dai in bara cu mine, probabil avand ceva personal. Dar iti zic prima si ultima oara, eu ca tine am fost, tu ca mine nu ai ajuns inca sa fii. Asumati ceea ce faci.

Edited by DeRend

7 minutes ago, DeRend said:

Oricum ai citii "ue cum esti tot negru?" , nu are urma de rasism. Daca stai sa citesti inainte de a da mute aiurea intelegi. In al 2-lea rand a fost o intrebare, puteai intreba adica cum sunt negru inainte sa dai mute. Fii un pic mai atent. 
Nu este prima oara cand o dai in bara cu mine, probabil avand ceva personal. Dar iti zic prima si ultima oara, eu ca tine am fost, tu ca mine nu ai ajuns inca sa fii. Asumati ceea ce faci.

1.mam uitat in shist si asta e prima sanctiune data de la mine 
2.poate trebuie sa fiu mai atent dar si tu trebuie ati alegi cuvintele mai bine 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...