tatistrutzz Posted April 17 Share Posted April 17 1. Nume: TatiStrutz 2. Propunere: sectiune noua 3. Sectiune: -- 4. Cu ce consideri ca ajuta aceasta propunere?: Sectiunea Prison poate aduce beneficii serverului Addicted2 prin diversificarea continutlui si oferirea unei experiente de jco diferite fata de celelalte sectiuni. mai exact, prin introducerea sectiunii Prison, jucatorii se vor putea bucura de un stil de joc diferit cu obiective si mecanici noi, care sa ofere o experienta de joc mai interesant si captivanta. De asenebea, adaugarea sectiunii prison poate duce la cresterea gradului de implicare a jucatorilor si la o concurenta mai mare intre acestia, ceea ce poate contribui la cresterea nivelului general de activitate pe server. alte precizari pentru aceasta sectiune ar fi sa existe custom enchants, putem enchanta iteme pe procente, si ideile vor veni de la sine 5. Poze/Film:-- 6. Ceva de adaugat? sper sa imi luati opinia in serios si poate pe viitor va reveni. Peace, TatiStrutz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Canasuperxd Posted April 18 Share Posted April 18 a mai fost bagata aceasta sectiune si nu se juca nimeni Link to comment Share on other sites More sharing options...
tatistrutzz Posted April 18 Author Share Posted April 18 stiu ca a mai fost bagata, pe vremea aia ma jucam si eu, dar, acum vad ca sunt mai multi care vor prison inapoi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Canasuperxd Posted April 18 Share Posted April 18 poate se va juca lumea dar sunt slabi sanse sa se bage mereu la inceput e hype si joaca lumea dar pe parcurs nu mai joaca nimeni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marrian Posted April 18 Share Posted April 18 Salut. Secțiunea este deja existentă pe server, dar este închisă deoarece nu mai are cine să se ocupe de ea, și nu se mai jucau nici playerii, era o secțiune moartă! Posibil să existe șanse să se redeschidă pe viitor, dar momentan nu știm nimic. Totuși, mulțumim pentru propunere. O zi frumoasă în continuare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts