tele888 Posted April 20 Share Posted April 20 1. Numele tau din joc:tele888 2. Numele jucătorului reclamat: Adminul MIKI 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Jail Nemotivat 4. Martori: SnowL si Greenfury 5. Sectiune: Survival Epic 6. Dovezi - Poze: dupa ce a facut spam nu mai am la ce face ss, oricum nu a invocat un motiv real Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIKI Posted April 20 Share Posted April 20 Salut! Cu toate ca nu ai poza cum ti-am dat jail ( puteai sa faci rost de dovada scriind comanda /spawn si iti arata cat timp mai ai de stat la jail si parca iti arata si cine si din ce motil ti la dat) Bun uite aici prima filamre unde se vede ca dadeai puneai blocuri fara sa dai click Si uite si cea de a doua filamre unde arata ori cat de mult ai tine apasat click ul se vede ca tot ti se misca mana , PS Sa se stie ca cea de a doua filmare am trimiso deoarece a spus ca tinea click ul apasat Iti urez Seara/zi frumoasa, si te rog sa astepti raspuns ul unui meneger dupa ce o sa vada dovezile pe care le-am trimis Link to comment Share on other sites More sharing options...
tele888 Posted April 20 Author Share Posted April 20 În primul rând când pun nisip în acest mod eu pot să văd că mi se mișcă mâna pentru fiecare bloc În al doilea rând se vede că mi se misca mana la fiecare final de zid pus În al 3-lea rand tu fiind persoana pe care o acuz ca esti nedrept cu mine nu ai dreptul moral/etic sa te ocupi tot tu de aceasta reclamatie Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIKI Posted April 20 Share Posted April 20 Ca staff sunt obligat sa raspund la ori ce reclamatie mi se face mie deoarece trebuie sa dau dovezile care le am dar nu eu decid daca o sa fiu sanctionat sau nu Link to comment Share on other sites More sharing options...
tele888 Posted April 20 Author Share Posted April 20 În primul rând *orice (se scrie legat) *(pe) care le am iar (mi se face mie) e pleonasm În al doilea rând dacă mă acuzai ca am vreun hack trebuia sa ma verifici ceea ce ai omis deoarece stii ca nu ai dreptate Verificarea existentei hack-ului fiind norma dar un admin adevarat va decide cine are dreptate Link to comment Share on other sites More sharing options...
tele888 Posted April 21 Author Share Posted April 21 Atașez aici link-urile care arată cum se vede de pe pc-ul meu si de pe alt pc de la un alt jucator, acelasi efect fiind vizibil de la ambii jucatori ceea ce e vizibil in videoclipuri De asemenea te asteptam si pe tine sa pui blocuri de nisip ca sa te filmam si sa iti aratam ca se vede la fel Pe viitor sa fii mai prudent si inca astept verificarea pentru hack https://youtu.be/GGR8gyllHoU https://youtu.be/VgJLF3tR3zA Link to comment Share on other sites More sharing options...
tele888 Posted April 21 Author Share Posted April 21 Cu acordul persoanelor ce apar în filmare (2 membrii staff) un moderator și alt admin au pus și ei nispi iar același efect este vizibil. Acum astept doar sanctionarea falsului admin miki pentru abuzul de putere pe care nu doar asupra mea l-a făcut dar si asupra lui Greenfury prin ban-ul nemotivat https://youtu.be/pOUHkJ4cDYs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin Jhinxx Posted April 21 Admin Share Posted April 21 Membrul STAFF va fi sanctionat deoarece nu s-a asigurat in totalitate inainte de a da jail. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts