Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

jail nemotivat

tele888

Recommended Posts

1. Numele tau din joc:tele888

2. Numele jucătorului reclamat: Adminul MIKI

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Jail Nemotivat

4. Martori: SnowL si Greenfury

5. Sectiune: Survival Epic

6. Dovezi - Poze: dupa ce a facut spam nu mai am la ce face ss, oricum nu a invocat un motiv real

Salut!
Cu toate ca nu ai poza cum ti-am dat jail ( puteai sa faci rost de dovada scriind comanda /spawn si iti arata cat timp mai ai de stat la jail si parca iti arata si cine si din ce motil ti la dat)

Bun uite aici prima filamre unde se vede ca dadeai  puneai blocuri fara sa dai click 

Si  uite si cea de a doua filamre unde arata  ori cat de mult ai tine apasat click ul se vede ca tot ti se misca mana , 

PS Sa se stie ca cea de a doua filmare  am trimiso deoarece a spus ca tinea click ul apasat 

Iti urez Seara/zi frumoasa, si te rog sa astepti raspuns ul unui meneger dupa ce o sa vada dovezile pe care le-am trimis 

În primul rând când pun nisip în acest mod eu pot să văd că mi se mișcă mâna pentru fiecare bloc

În al doilea rând se vede că mi se misca mana la fiecare final de zid pus

În al 3-lea rand tu fiind persoana pe care o acuz ca esti nedrept cu mine nu ai dreptul moral/etic sa te ocupi tot tu de aceasta reclamatie

Ca staff sunt obligat sa raspund la ori ce reclamatie mi se face mie deoarece trebuie sa dau dovezile care le am 

dar nu eu decid daca o sa fiu sanctionat sau nu 

În primul rând *orice (se scrie legat) *(pe) care le am iar (mi se face mie) e pleonasm

În al doilea rând dacă mă acuzai ca am vreun hack trebuia sa ma verifici ceea ce ai omis deoarece stii ca nu ai dreptate

Verificarea existentei hack-ului fiind norma dar un admin adevarat va decide cine are dreptate

Atașez aici link-urile care arată cum se vede de pe pc-ul meu si de pe alt pc de la un alt jucator, acelasi efect fiind vizibil de la ambii jucatori ceea ce e vizibil in videoclipuri

De asemenea te asteptam si pe tine sa pui blocuri de nisip ca sa te filmam si sa iti aratam ca se vede la fel

Pe viitor sa fii mai prudent si inca astept verificarea pentru hack

https://youtu.be/GGR8gyllHoU

https://youtu.be/VgJLF3tR3zA

Cu acordul persoanelor ce apar în filmare (2 membrii staff) un moderator și alt admin au pus și ei nispi iar același efect este vizibil.

Acum astept doar sanctionarea falsului admin miki pentru abuzul de putere pe care nu doar asupra mea l-a făcut dar si asupra lui Greenfury prin ban-ul nemotivat

https://youtu.be/pOUHkJ4cDYs

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...