Iris12 Posted May 4 Share Posted May 4 1. Numele tau din joc:_DarkPuppy_ 2. Numele jucătorului reclamat:_____MIKY_____ 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:Mi a cazut netul inainte de a vedea intrebarea de baza"ai 3 minute sa dai codul etc etc" si cand am intrat dupa 2 minute m am trezit cu ban refuz control;am rugat-o pe dansa sa ma controleze dar mi a spus sa fac o reclamatie 4. Martori:Cei care erau pe Server(123giulia) 5. Sectiune:1.19 epic 6. Dovezi - Poze:Sunt in joc daca se verifica Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIKI Posted May 4 Share Posted May 4 Salut Ca sa sti sunt baiat ,,, Cum se face ca in timp ce dai 1vs1 nu iti pica deloc netu si cand vin eu si iti dau control pica . Si cum explici criticalele care le dadeai de jos ? Uitati dovada in care a esit si unde se vede cum dadea criticalele de jos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIKI Posted May 4 Share Posted May 4 PS: Am raspuns la aceasta reclamatie cu toate ca nu trebuia deoarece nu ai dovada cu banul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin Jhinxx Posted May 5 Admin Share Posted May 5 Membrul STAFF a procedat corect. Nu poti spune ca ti-a picat netul inainte de a vedea "intrebarea de baza", odata ce tu i-ai raspuns, ba chiar ai mai dat si /spawn si te-ai miscat considerabil de mult. E clar ca ai vrut sa eviti controlul stiind ca ai hack. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts