AdamRoLoveXireman Posted May 7 Share Posted May 7 . Numele tau din joc:AdamRo__ 2. Numele jucătorului reclamat:sebyx2006 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:eram pe /v la pvp să mă uit cum se bat 2-3 băieți,sebyx2006 mă întreabă ce fac acolo i am spus că am voie să mă uit pe /v cat timp nu dau in nimeni sau dau iteme unuia dintre jucători când se bat 4. Martori:tot serveru 5. Sectiune:survival 1.19 6. Dovezi - Poze:se poate verifica pe logs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seby2006 Posted May 7 Share Posted May 7 sall,da,te am dat de pe v ca nu ai voie pe v in warp pvp,mai ales cand cineva se bate,plus ca toti putem zice *nu iau iteme de pe jos*,dovada ca erai pe v https://imgur.com/a/DzFf8h6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdamRoLoveXireman Posted May 7 Author Share Posted May 7 Ok și care e problema că doar stau să mă uit la ei pe v când sunt la mare departare,plus că eu am intrat doar de dragul amintirilor vechi pe addicted2 sa vad ce mai face serverul,puteai doar să îmi dai Spawn nu să mă dai de pe vanish și să mă poată omorî playerii+plus fiind pe pojav unde te miști și scrii greu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin Jhinxx Posted May 8 Admin Share Posted May 8 "Se poate verifica in logs" nu reprezinta o dovada valida. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts