Claudiu Posted April 25, 2012 Share Posted April 25, 2012 Într-un interviu acordat celor de la Seven Day Cooldown , Gabe Newell a devzăluit câteva lucruri interesante legate de Dota 2. Unul dintre acestea este validarea zvonului că Dota2 va fi Free To Play. Fanii jocurilor de acest gen se pot bucura liniștiți deoarece pot să testeze gratis jocul când va fi în varianta finală. Ceva ce mi s-a părut foarte ambiguu, reprezintă planul imaginar pe care Gabe nu l-a dezvăluit dar l-a anunțat, legat de un sistem în care persoanele ce joaca foarte bine să se înțeleagă cât mai bine cu cei care au mai puțină experiență sau joacă mai slab. Întrebat dacă vor mai introduce moduri noi pentru Dota2, Gabe a răspuns că acest lucru se va înâmpla după ce vor fi implementați toți eroii din Dota1. Punctul culminant al interviu-lui este atins în momentul în care președintele Valve ne dezvăluie că nu reușește de nici o culoare să manevreze cum trebuieMorphling-ul, acesta fiind de departe cel mai prost erou cu care Gabe joacă în Dota2. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Alex Posted May 7, 2012 Share Posted May 7, 2012 deja astept versiunea finala , am vazut la unchimiu cum e .. cine stie ce .. grafica si atat , eroi ,etc .. doar GRAFICA .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vBitza Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 vBerberitz[A] add pe steam care vreti sa jucam :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vBitza Posted February 23, 2014 Share Posted February 23, 2014 Trailerul arata foarte bine. Astept documentarul cu nerabdare :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
vBitza Posted March 20, 2014 Share Posted March 20, 2014 E dragut dar parca ma asteptam la ceva mai spectaculos. Oricum +1 Valve pentru idee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin yasha Posted March 20, 2014 Admin Share Posted March 20, 2014 Valve nu-i in stare sa faca un sistem de banare normal si te astepti sa faca ceva spectaculos? Bine ca are timp de seturi si de banarea inutia a chatului (foarte folositor jocului) si n-are timp sa se ocupa de polonezii si rusii ratati care au distrus jocul asta :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
Claudiu Posted March 21, 2014 Author Share Posted March 21, 2014 (edited) Din vanzarea de iteme/seturi fac ei bani......... P.S. Heloo! Edited March 21, 2014 by WidWalK Link to comment Share on other sites More sharing options...
vBitza Posted March 22, 2014 Share Posted March 22, 2014 Oricum n-au ce sa le faca, ca nu pot sa le interzica sa mai joace :)). Oricum am mai vazut si rusi care joaca bine si chiar erau prietenosi, e drept ca mai rar dar totusi exista :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
vBitza Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 Am ras vreo 10 minute incontinuu :)) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin yasha Posted March 29, 2014 Admin Share Posted March 29, 2014 trollol !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vBitza Posted May 3, 2014 Share Posted May 3, 2014 https://www.youtube.com/user/DotaCinema/feed?filter=2 Cativa eroi prea OP in noul patch (kotol,ck,lich) N-am apucat sa vad decat lich-ul intr-un meci (l-am jucat chiar eu) si in combinatie cu void a fost letal :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts