PukkaJoepX Posted May 19 Share Posted May 19 Nick: PukkaJoepx Pe ce sectiune ai primit ban: SURVIVAL 1.19 Numele membrului din staff care te-a banat: canasuperxd Dovezi: Alte detalii: ma aflam la ferma de endermani din end, am doar optifine iar dupa am fost trimisa direct in hub, spre surprinderea mea. As dori ca cel care mi-a acordat ban sa isi revizuiasca greseala deoarece eu nu am facut nimic gresit, banuiesc ca se poate verifica si pe consola. As dori si o explicatie pentru ban, nu doar hack din moment ce nici nu am si chiar imi doresc sa se rezolve cat mai rapidd complaint-ul deoarece ma simt aiurea sa stiu ca nu am facut nimic gresit dar totusi sunt sanctionata. https://1drv.ms/i/s!AphO49t1tK-r3hc38qCznFUNfAH-?e=etfrnR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Canasuperxd Posted May 19 Share Posted May 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheLight1 Posted May 21 Share Posted May 21 Sanctiunea a expirat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts