Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Plangere CasanCastan

ska24h

Recommended Posts

MODEL

1. Numele tau din joc: callmeska

2. Numele jucătorului reclamat: CasanCastan 

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Mi-a dat jail 12h din cauza ca am stat 20min in xp farm, in momentul in care mi-a dat mesaj cu "esti la pc" am raspuns imediat, la fiecare din ele. 

4. Martori: N-am martmori, totusi cand am plecat din xp farm, la doua minute dupa m-am trezit in jail.

5. Sectiune: Jail 12h

6. Dovezi - Poze: Eu nu am nici o dovada din cauza ca chatul s-a sters si nu pot face nici un screenshot si nici nu m-am gandit pe moment c-as avea nevoie ulterior.

Salut, ai fost sanctionat pentru hack, respectiv auto-clicker, nu pentru ca doar ai fost la ferma de xp, ci pentru ca ai fost cu hack la ea.

aici e o dovada mai scurta pentru care ai fost sanctionat, se poate vedea cum loveai mobii foarte repede si intr-un mod constant, mi-am dat seama ca nu o puteai face fara un ajutor extern,

iar in aceasta filmare, dupa minutul 2 se poate observa cum au fost stersi mobii, iar tu ai continuat sa lovesti in gol pentru alte cateva secunde. Ai primit 12 ore pentru ca am vazut ca ai mai fost sanctionat inca o data pentru hack, iar la a doua abatere, conform regulamentului trebuia sa iti ofer 12 ore de jail.

Acum 10 minute, CasanCastan a spus:

Salut, ai fost sanctionat pentru hack, respectiv auto-clicker, nu pentru ca doar ai fost la ferma de xp, ci pentru ca ai fost cu hack la ea.

aici e o dovada mai scurta pentru care ai fost sanctionat, se poate vedea cum loveai mobii foarte repede si intr-un mod constant, mi-am dat seama ca nu o puteai face fara un ajutor extern,

iar in aceasta filmare, dupa minutul 2 se poate observa cum au fost stersi mobii, iar tu ai continuat sa lovesti in gol pentru alte cateva secunde. Ai primit 12 ore pentru ca am vazut ca ai mai fost sanctionat inca o data pentru hack, iar la a doua abatere, conform regulamentului trebuia sa iti ofer 12 ore de jail.

Ok, Ieri am primit ban pentru hack de la HHDutz (din cauza ca aveam fly desi nu aveam grad corespunzator) Pe urma s-a remediat dupa ce i-am dovedit fly-ul de-l aveam era din crates. 16h de fly. 
Ieri pentru un cuvant vdplm scris pe chat la 3 A.M cand erau numa' 4-5 playeri on, din care 4 staff. am primit mute 10 minute

Astazi jail 12h pentru ca stateam la farm. Si ce-ai spus tu ca dadeam in continuare era din reflex pana la urma, ar trebuii sa stii. Daca era sa fiu afk in momentul cand imi scriai s.a.m.d te puteam intelege dar in momentul de fata mi se pare doar un abuz din partea ta. 

Mai devreme de asta unu din SUPREME a vorbit necenzurat pe chat si nu am vazut pe cineva din staff sa-l sanctoneze, aici putem vedea clar un caz de nepotism ca si cum. E ok si asta, pana la urma asa functioneaza tot, tu ti-ai facut norma sa nu zica cineva ca nu te ocupi de treaba ca "Helper" sau ce grad ai tu, ma rog. Insignifiant. Daca tu chiar crezi ca atitudinea ta fata de mine a fost corespunzatoare, bine. Un player in minus pana la urma pentru voi, nu cred c-ar conta, oricum vin altii.. corect?!  in fine, nu mai am nimic de adaugat. 

• Admin

Membrul STAFF va fi sanctionat.

Cat despre cazurile in care observi ca alti playeri incalca regulamentul si nu sunt sanctionati, poti contacta liderul sectiunii sau chiar un manager, nu intentionam sa favorizam.

:acceptat:

:tc:

• Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...